Gå til hovedinnhold

Kokkens valg

Vårt mål er å produsere laks med fantastisk kvalitet og smak. Vårt ønske er at de som er ekstra opptatt av kvalitet, smak og selve opplevelsen med mat skal foretrekke Kvarøylaks når de søker perfeksjon.

Kvalitet

Vårt mål er at Kvarøylaks skal bli det foretrukne valget både for de beste restaurantene, fiskediskene og hobbykokkene.

Smak, kvalitet, fasthet i fisken, marmorering, farge, lukt og friskhet er noe alle kokker, gastronomer, feinschmeckere og hobbykokker ønsker når de skal bruke fisk som råvare. Dette ønsker vi å levere på til deg som kunde.

For å sikre oss at Kvarøylaks møter de høyeste forventninger et kjøkken kan ha, samarbeider vi derfor med den dyktige og dedikerte mesterkokken Jonathan Romano.

Sammen utfordrer vi hverandre på hvordan Kvarøy Laks kan bli den beste smaksopplevelsen, med tanke på  både kvalitet og bærekraft.

 

Vår laks svømmer i friskt, kaldt og dypt vann året rundt.  Den har god plass i merdene og den nyter vårt unike fôr. Fiskevelferd er det som er aller viktigst for oss.  Her er det ren, frisk og sunn laks som gjelder.

Kvarøy Laks har imponert meg med åpenheten de viser oss – Tom Victor Gausdal

Lakseoppdrett som håndverk?

Som en familieeid bedrift står vi selv fritt til å ta valg som ligger våre hjerter nærmest. Det har gjort til at vi i godt over 40 år hele tiden har ligget i forkant. Vi har gjort produksjonen vår mer bærekraftig, vi var blant de første til å fjerne bruk av antibiotika, og vi har utviklet vårt eget unike fôr som består av svært mange plantebaserte ingredienser. Les mer om laksen vår her.

Alt dette vi har gjort, har vi gjort fordi vi kan, men mest fordi vi vil.

 

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.